Dior Addict ultra-gloss 'flash 686

03-08-2014 21:42

Toen ik deze (ie wat kleine) Dior lipgloss weer tegen kwam in mijn stash, wist ik dat ik hier over moest schrijven. Ondanks ik maar 2 dingen van Dior heb, ben ik toch dol op Dior. Prachtige verpakkingen en hoge kwaliteit. Ik vind het wel jammer dat het high-end is, maar voor dat geld krijg je wel wat voor terug natuurlijk.

De lipgloss heeft een vrij grove glitter, wat opzich wel mooi is maar ook wel heftig, lijkt mij. Veder vind ik de verpakking erg mooi & chique. 

De lipgloss wordt aangebracht met een kwastje, ik zelf vind dat niet de fijnste manier om een lipgloss aan te brengen, maar dat is persoonlijk. Het werkt voor de rest prima.

Aan de bovenkant staan er 2 letters, CD,  weet iemand waar dit voor staat? laat weten in de comments! 

 

 

             'Dior Addict ultra-gloss 'flash 686' aangebracht '

 

Eerlijk gezegt, ik had een grotere glitter verwacht. Op de foto zie je het minder mooi dan dat het is.  Een subtiele glans, met hier en daar een beetje glitter. Ik vind het prachtig!

Volgens mij is deze niet meer verkrijgbaar bij Dior zelf. Wel nog op Ebay voor maar ongeveer 7 euro! Het is maar wat je er voor over hebt :)

 

Liefs Liselotte

 

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn persoonlijke blog. Ik blog veel dingen over beauty & fashion, maar ook over lifestyle! Ik hoop dat jullie het leuk vinden en vergeet niet iets achter te laten bij de comments!

Liefs Liselotte Amman