Dove go fresh granaat appel en limoen deodorant

02-05-2014 17:32

Een goede deo, dat wil iedereen. Eentje die niet vlekt, lekker ruikt en lang blijft zitten maar hij moet er natuurlijk ook goed uit zien. Hoe zal de Dove go fresh  granaat appel & limoen  Deodorant mij bevallen? 

Het is een Deodorant die al een tijdje in de winkel ligt, en hij viel me elke keer op omdat het een hele mooie flacon heeft. Wit & roze, wel basic maar daar hou ik persoonlijk wel van. Op de voorkant staat het dove teken' een halve granaatappel en 2 groene blaadjes. De dop is lichtroze doorschijnend, en heeft kleine zilveren glittertjes. 

Dove go fresh granaat appel & limoen  Deodorant €3,60 verkrijgbaar in diverse drogisten.

 

De geur is zoet & fris, hmmm heel erg lekker, niet heel erg sterk dus blijft ook niet heel lang zitten (hij zit er nog wel maar geeft niet een sterke geur achter) Ik vind dat zelf ook prettig, zodat je ook een ander luchtje op kan spuiten. De deo laat ook zeker geen witte vlekken achter.

 

Ik ben wel tevreden over dit product, maar dat moet kunnen voor een deo van 3 euro 60. Wel zou ik goed uitkijken met de afstand van de huid en deo. Als je het te dichtbij houdt kan het wel erg prikken & je huid kan dan voor de rest van de dag een beetje gevoelig zijn. Ik vind het zeker een aanrader.

 

 

 

 

Liefs liselotte

Dove go fresh granaat appel en limoen deodorant

Dove go fresh

chantal 09-01-2016
Deze moet ik ook hebben, lijkt me wel wat

Nieuw bericht

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn persoonlijke blog. Ik blog veel dingen over beauty & fashion, maar ook over lifestyle! Ik hoop dat jullie het leuk vinden en vergeet niet iets achter te laten bij de comments!

Liefs Liselotte Amman