Essence News Flash : Wave godnesss collectie

01-06-2014 15:36

Binnen kort komt de nieuwe trend collectie van Essence uit. Nu ligt nog de ''hup holland hup'' collectie in de winkel. De nieuwe collectie voor Essence is een zomerse editie. Veel frisse en leuke kleuren. Vandaag laat ik jullie zien van wat er in de winkel gaat komen. We gaan naar het strand en maken ons klaar om te gaan surfen met de nieuwe essence trend edition “wave goddess” in juli en augustus 2014. Body boarden, peddelen en surfen zijn dé trend sporten van deze zomer. 

 

essence wave goddess – soft touch eyeshadow

Blauw als de oceaan! Deze langhoudende oogschaduwen met crèmige formule zijn ideaal voor de zomer. De heldere kleuren abrikoos en drie verschillende tinten blauw hebben een glanzende finish die zorgt voor een verfrissende oogmake-up look. De zachte textuur op gelbasis heeft zelfs een licht verkoelend effect. Verkrijgbaar in 01 have a break, 02 crush on blue, 03 stand up en paddle en 04 life is better when you surf. Consumentenadviesprijs: €2,39.

01 have a break   04 life is better   02  crush on blue   03 stand up and paddle!

Ik kijk heel erg uit naar dit product, vooal naar de lichtblauwe/ turkoois. Turkoois is echt mijn lievelings kleur en dit deze doet me denken aan de colourtattoo van Maybelline. Die toch wel rond de tien euro is. Daar voor is deze een zekere goede vervanging.

 

essence wave goddess – 2in1 eyeliner

 De 2in1 eyeliner in de drie aquatinten diepblauw, turkoois en ijsblauw staan garant voor langhoudende eyeliner looks. Het duopenceel met dunne tip aan de ene zijde en een brede tip aan de andere geeft je de mogelijkheid eindeloze surferstijlen te creëren. Je bent klaar voor elke golf, hoe hoog ook! Verkrijgbaar in 01 life is better when you surf, 02 have a break, or two en 03 stand up and paddle!

Consumentenadviesprijs: €2,99. 

02  have a break  01 life is better 03 stand up and paddle!


Vrolijke eyeliners die bij de creamy eyeshadows past. het handige van deze eyeliner is dat het twee kanten heeft om de beste looks mee te maken.

 

essence wave goddess – tinted lipbalm

Surf ‘n' style! De tinted lipbalm is ideaal wanneer je urenlang in het water verblijft. Beide varianten bieden een mooie, lichte kleur en zorgen voor heerlijk zacht verzorgde lippen – met coole neon finish. Een must-have voor alle beach beauties! Verkrijgbaar in 01 loose your heart on the board en 02 life is better when you surf.

Consumentenadviesprijs: € 2,39.

01 loose your heart

02 life is better

 

Wauw! Perfect for summer! I absolute love tinted lipbalm!


essence wave goddess – blush tint

Voor alle watersporters! Of je nu houdt van surfen of liever peddelt in het water: de getinte blush geeft je wangen een natuurlijk kleurtje. Extra langhoudend zodat je heerlijk kunt blijven genieten op of in het water. Verkrijgbaar in 01 loose your heart on the board.

Consumentenadviesprijs: € 2,59. 

 

Als ik het goed zie, is dit een vloeibare blush,  maar ik kan het ook natuurlijk ook fout hebben. Grappig om een keer te proberen. 

 

 

essence wave goddess – highlighter

 

 

De poeder bevat lichtreflecterende pigmenten en abrikooskleurige glitterdeeltjes die je gezicht en hals een natuurlijke glans geven. De kleur past zich aan je huidtoon aan en kan worden gebruikt als highlighter of all-over glanspoeder. Verkrijgbaar in 01 sparkling goddess.
Consumentenadviesprijs: € 2,99.


Een hele mooie highlighter, ook zeker voor everyday. Kan niet wachten om het uit te proberen!

 

 

essence wave goddess – nail polish

 

Zonnige kleuren! Deze nagellakken in de trendkleuren roze, lime, turkoois en blauw bieden een hoge dekking, zodat je zomerse, langhoudende nagelstijlen kunt creëren. Bovendien heeft elke nagellak een bijpassende flexibele rubberen ring – het perfecte accessoire voor ultiem waterplezier! Verkrijgbaar in 01 loose your heart on the board,
02 wave down the lime, 03 have a break en 04 crush on blue.

Consumentenadviesprijs: € 1,89.

01         01              03              02              04

01 hot n' cold

01 loose your heart on the board

03 have a break

02 wave down the lime

04 crush on blue

 

Heerlijke zomerse kleuren, wat er super uit gaat zien op  je tenen bij het strand of zwembad!

 

 

 

essence wave goddess – body tattoos

 

Stoere stijl… de body tattoos versieren je lichaam met trendy dessins zoals hibiscus bloemen, zeeschelpen en golven. Er is zelfs een hip horloge met de tekst “YOLO” op het display; perfect om je wave goddess look compleet te maken! De tattoos zijn te verwijderen met water en zeep. Verkrijgbaar in 01 the early bird catches the wave.

Consumentenadviesprijs: € 1,99.

Grappige lichaam tattoo's. Fun!

 

 

ssence wave goddess – beach hair waves spray

 

Golvend haar! De styling spray is verrijkt met zeezout, waarmee je je haar schitterend volume en een krullende structuur geeft. Voor een frisse, casual stijl – alsof je de hele dag hebt gesurft in de zomerse wind. Ben jij klaar voor deze coole look? Verkrijgbaar in
01 wave me up!.

Consumentenadviesprijs: € 3,59.

Hier ben ik echt super benieuwd naar ! Wavy haar is nu super in voor in de zomer! TE LEUK!

 

essence wave goddess – zonnebril hoes

Fun in the sun! Waar moet je je geliefde zonnebril laten als je weer terug op je surfboard springt? We hebben de ideale oplossing met deze supercoole zonnebril hoes, gemaakt van licht siliconenmateriaal in neon oranje! Verkrijgbaar in 01 life is better when you surf.

Consumentenadviesprijs: € 3,39.



 

Handig & cute! Wie wilt dat nou niet ?

 

De Essence wave godness collectie is super ideaal  & ik heb er dan ook goede hoop in!  Allemaal vrolijke kleuren en alles perfect voor het strand en zon. Ik krijg er dan ook echt een heel zomers gevoel bij. I love Essence cosmetics!

 

essence “wave goddess” is verkrijgbaar in juli en augustus 2014 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

 

Liefs Liselotte

 

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn persoonlijke blog. Ik blog veel dingen over beauty & fashion, maar ook over lifestyle! Ik hoop dat jullie het leuk vinden en vergeet niet iets achter te laten bij de comments!

Liefs Liselotte Amman