Essence nieuwe nagelproducten herfst/winter

03-08-2014 20:24

Eergister had ik een artikel gemaakt over ALLE nieuwe producten van Essence : Essence nieuwe producten herfst/winter

Maar dat waren er nogal veel & de nagelproducten waren zelf ook heel erg veel, dus het leek me leuk om daar een apart artikel van te maken. Dus vandaag maak ik een artikel over de nieuwe  nagelproducten! Ben je benieuwd welke ? Lees dan veder!

 

Essence nagelproducten Herfst/winter 2014

De effect trend zet zich voort: van hippe nagel folies met spannende dessins tot top coats met een zandeffect, temperatuurgevoelige kleuren en goednieuwe magneeteffecten. Zoals gebruikelijk bij essence, is alles mogelijk en kent de creativiteit geen grenzen. Nog nooit zijn de designs zo spannend geweest, de mogelijkheden zo divers en de effecten zo intens!

 

Essence colour & go nail polish

Kleuren update! In half augustus zullen 13 nieuwe en trendy kleuren worden toegevoegd aan de colour & go collectie, van pastelgeel tot helder oranje en van rood tot zachtroze en lila. Met een coole suède finish in denim blauw, een mat roze effect en twee nude kleuren met een satijn look. Ook de lakjes met hoogglans gel-finish hebben een extreem korte droogtijd. Voor perfect gelakte nagels in een oogwenk! Verkrijgbaar in 13 nieuwe tinten en in totaal 48 trendy kleuren.
Consumentenadviesprijs €1,69.

 

 

Essence effect nail polish

Nieuwe effecten! Vibrerende veertjes, twinkelende bling bling, galactische flakes, holograms en feestjuweeltjes – nieuwe effecten in trendy kleuren als rood, roze, smaragdgroen en goud zullen de harten van alle fashionista’s harder laten kloppen. De nagellakken zijn gemakkelijk aan te brengen, hebben een hoge dekking en garanderen 3D wow-manicures. Verkrijgbaar in tien nieuwe en in totaal 21 kleuren met zes verschillende effecten.
Consumentenadviesprijs: € 1,99

 

 

Essence gel nails at home cleansing sponge             

 

Hulpmiddeltje… de cleansing sponge is een perfect alternatief voor wattenschijfjes! Het zachte synthetische materiaal is ideaal voor het reinigen van je nagels met de 2in1 primer & cleanser en voor het verwijderen van gelrestjes. Geen irritante katoenvezels meer op je gel manicure! De cleansing sponge is geschikt om te wassen en is herbruikbaar.
Consumentenadviesprijs €1,59.
 

 

 

 

Essence gel nails at home 2in1 primer & cleanser     

 

 

Prime & clean! De primer en cleanser zijn nu verenigd in één duoproduct! Voordat je de gel manicure aanbrengt, gebruik je de 2in1 primer & cleanser met de cleansing sponge om je nagels optimaal voor te bereiden op een langhoudende manicure en ze grondig te reinigen. De 2in1 primer & cleanser kun je ook gebruiken om gelrestjes te verwijderen. Superpraktisch en o-zo gemakkelijk.
Consumentenadviesprijs €2,89.


 


Essence gel nails at home 2in1 french peel off gel base & top coat                                                                        

 

French gel nails in één stap! Een French gel manicure was nog nooit zo snel en makkelijk aan te brengen. Breng simpelweg een dikke, gelijkmatige laag aan op je hele nagel met de 2in1 french peel off gel base & top coat en laat deze gedurende 10 seconden uitharden onder de mini LED lamp. Herhaal deze stap voor elke nagel. Verwijder vervolgens gelrestjes van je nagel met de cleansing sponge, gedrenkt in de 2in1 primer & cleanser – en je nagels zijn prachtig rosé nude en klaar!
Consumentenadviesprijs €2,99

 

 

Essence gel nails at home 2in1 clear peel off gel base &
top coat          

                                                             
2in1… de clear peel off gel base en de top coat zijn nu verkrijgbaar als één product! Om te beginnen breng je een rijke en gladde laag aan op je gehele nagel met de 2in1 clear peel off gel base & top coat en laat deze 10 seconden onder de mini LED lamp uitharden. Herhaal deze stap voor elke nagel. Verwijder vervolgens gel restjes van je nagels met de cleansing sponge gedrenkt in de 2in1 primer & cleanser. Lak je nagels met je favoriete essence colour & go nagellak en laat ze compleet drogen (niet onder de lamp) voordat je verder gaat met de volgende stap. Bedek je nagels met de 2in1 peel off gel base & top coat en laat deze wederom uitharden onder de mini LED lamp. Verwijder de gel restjes daarna met de 2in1 primer & cleanser en je professionele gel nagel kleurlook is klaar!
Consumentenadviesprijs €2,99.

 



Essence gel nails at home french manicure tip stickers


Plak ze op! Met de nieuwe french manicure tip stickers kun je elke nagel in een oogwenk omtoveren in de klassieke French style! De gemakkelijkste manier om je nagels trendy tips in natuurlijk wit te geven – ze zijn supergemakkelijk te verwijderen. Een set bevat 40 tips en een mini nagelvijl.
Consumentenadviesprijs €2,59.

 

Essence nail art hello foils! transfer solution &
transfer foils                    

                                         
 direct over op je nagels met de hipste effecten – holografisch, metallic en blingbling. Zo werkt het: breng de transfer solution aan op je nagels en wacht 80-90 seconden. Verwijder de beschermlaag van de folie en druk de folie met de glanzende kant op je nagels. Verwijder na enkele seconden de folie en verzegel het resultaat met een top coat – klaar! Herhaal de stappen voor elke nagel. De transfer foils zijn verkrijgbaar in drie versies. Consumentenadviesprijs €1,49 voor de foils en €1,89 voor de transfer solution.



Essence nail art 3in1 magic magnets 

                     
Magische nagels… nu in een nieuwe 3in1 versie! Met deze magneet kun je maar liefst drie verschillende dessins creëren op je nagels. Zo werkt het: selecteer één van de drie mogelijkheden en breng de spacer in de gewenste positie. Houd de magneet vijftien seconden boven de zojuist aangebrachte en nog natte magnetics top coat en je gekozen design is klaar: schattige hartjes, coole golven, crazy cirkels, funky ruitjes en zigzag designs. Verkrijgbaar in twee versies.
Consumentenadviesprijs €2,59.

 

Essence nail art sparkle sand top coat 

                  
Zand in stijl! Deze top coat met zandeffect is een populaire must-have. Breng je favoriete nagellak aan en laat deze drogen om vervolgens de sand top coat aan te brengen. Voor elke kleur is er nu een licht matte, fantastische 3D structuur met zanddeeltjes mogelijk.
Consumentenadviesprijs €1,99.

 


Essence nail art hot’n cold top coat 

                         
Buiten-binnen-effect. Uniek en innovatief – dit is de eerste top coat die verandert van kleur door verandering van omgevingstemperatuur. Het werkt zo: breng de hot’n cold top coat aan op een licht gekleurde basis nagellak. De topper kleurt blauw wanneer deze buiten kouder wordt – en binnen, waar het warm is, kleurt de topper weer transparant zodat de originele lichte basiskleur zichtbaar is.
Consumentenadviesprijs €1,99.


 
 

Essence GLOW in the night click & go nails    

           
Populair en absolute must-haves voor feestjes: click & go nagels met een French manicure look zijn nu verkrijgbaar in een glow in the dark versie. Twaalf zelfklevende kunstnagels voor een profi French look die ook nog eens licht geven in het donker! Kies simpelweg je gewenste grootte, plak op je nagel en druk goed aan. Klaar is kees! Je nagels zien er supergaaf en verrassend uit – tot drie dagen lang!
Consumentenadviesprijs €2,99.  

 

 

Ook naar een aantal van deze producten kijk ik uit! Essence heeft me verast met deze producten :)

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen..

- Essence News Flash : Wave godnesss collectie

- Nieuwe producten Essence herfst/winter

 

 

Liefs Liselotte

 

 

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn persoonlijke blog. Ik blog veel dingen over beauty & fashion, maar ook over lifestyle! Ik hoop dat jullie het leuk vinden en vergeet niet iets achter te laten bij de comments!

Liefs Liselotte Amman