Laatste dagje 2014

31-12-2014 11:25

Wow, wat is het jaar snel gegaan. Ook deze school periode, echt heel snel.

Dit jaar is er heel veel gebeurt. Heel erg veel. Ondanks dat het jaar 2014 druk was, was het een spannend en leuk jaar.

Ik denk zelfs dat ik dit jaar nooit zal vergeten, omdat er zoveel is gebeurt.( Ik ga dat niet allemaal opnoemen, dan ben ik morgen no bezig.)

In deze vakantie heb ik niet extreem veel dingen gedaan ik probeer een beetje uit te rusten. Alleen deze vakantie gaat ookal net als dit jaar, heel snel. Volgende week maandag moet ik weer naar school en ik moet nog best veel dingen doen voor school.

Maar laten we het alsjeblieft niet vandaag over school hebben, wat daar heeft niemand zin in.

Vandaag is het oudjaarsdag en dan morgen is het 2015, mijn goede voornemens?

Die heb ik eigenlijk niet echt. Behalve dan veel bloggen dan ;)

 

Ik ben zelf niet zo fan van oud en nieuw, ik ga dan ook geen vuurwerk afsteken vanavond. Mijn vriendinnen waar ik t anders mee zou vieren zitten bij mn andere woonplaats. Dus ik ga t vanavond gewoon met mn ouders vieren, suf he?

Mn zus daar in tegen gaat naar Awakeness ?! volgensmij heet dat zo. Een soort festival. Wel leuk, maar ze is dus niet thuis als het nieuwe jaar is. Maakt niet uit eef, als je dit leest, alvast veel plezier!!

 

Ik wil jullie ook heel veel plezier wensen vanavond met veel oliebollen en champagne!!

Happy new yeaaaaaaaaaaaaaaaar!

 

Liefs Liselotte

 

 

 

 

 

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn persoonlijke blog. Ik blog veel dingen over beauty & fashion, maar ook over lifestyle! Ik hoop dat jullie het leuk vinden en vergeet niet iets achter te laten bij de comments!

Liefs Liselotte Amman